Skal FC Barcelonas stadion for fremtiden hedde Spotify Camp Nou?

Skal FC Barcelonas stadion for fremtiden hedde Spotify Camp Nou?
Camp Nou. (Foto: David Ramos/Getty Images)

FC Barcelona er angiveligt på nippet til at lande en gigantisk sponsoraftale med Spotify. Det skriver blandt andet The Guardian og The Times, sidstnævnte har opsnappet historien fra den katalanske radiostation RAC1.

Sponsoraftalen, der efter sigende lyder på 237 millioner euro (1,76 milliard kr.), vil falde på et tørt sted for klubben, der sidste år måtte sige farvel til en grædende Lionel Messi. Klubben annoncerede i september en svimlende gæld på mere end en billion euro (7,4 milliarder kr.).

Hvis den treårige aftale går igennem, indebærer det efter sigende, at Spotifys grønne logo kommer til syne på både kvindernes og mændenes trænings- og kamptøj.

Og – måske mest bemærkelsesværdigt – så kommer Europas største fodboldstadion måske til at hedde Spotify Camp Nou.

Hvilket leder tankerne hen på det tidligere Staples Center i Los Angeles (hvor blandt andet Los Angeles Lakers spiller), der i december 2021 skiftede navn til Crypto.Com Arena, efter rettighederne til arenaens navn blev købt af krypto-appen af samme navn.

Spotifys forhandlinger med FC Barcelona forløber samtidig med, at streamingtjenesten befinder sig midt i det stormvejr, som kontroversen omkring podcastværten Joe Rogan har affødt.

Rogan blev først anklaget af blandt andre Neil Young for at sprede misinformation om covid-19. Young valgte herpå at trække al sin musik ned fra Spotify og har siden inspireret andre – eksempelvis Joni Mitchell – til at følge efter. Senere fulgte også anklager om racistisk sprogbrug, som har resulteret i, at 70 afsnit blev fjernet fra tjenesten.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af