Nej, Post Malone er ikke syg eller på stoffer – han er bare blevet far

Nej, Post Malone er ikke syg eller på stoffer – han er bare blevet far
Post Malone i Royal Arena. (Foto: Thomas Rungstrøm/Soundvenue)

Det er åbenbart blevet en del af arbejdstitlen som stor artist at skulle forsvare og forklare sin kropsstørrelse.

For et par måneder siden adresserede Selena Gomez sin vægtøgning via TikTok. Og for et par uger siden var det Ariana Grandes tur til at svare på diskussioner om hendes krop.

Nu kan vi så smide endnu et kropsforsvar i puljen, for Post Malone har netop delt et opslag på sin Instagram, hvor han adresserer sit nylige vægttab.

Dette kommer i kølvandet på en masse kommentarer fra følgere, der har bemærket, at rapstjernen har tabt sig. Her har mange spekuleret på, om han mon er begyndt at tage stoffer.

»Jeg vil gerne slå fast, at jeg ikke er på stoffer,« skriver Post Malone blandt andet i opslaget. »Jeg tror bare livet som far har ramt mig, og jeg har derfor besluttet at droppe sodavand og spise bedre, så jeg kan være her i mange år for min lille engel«.

Og skulle du nu blive nervøs for om Post Malone dropper rockstjernelivet og i stedet springer ud som sundhedsblogger, så frygt ej.

»Næste step er at kvitte smøger og øl, men jeg anser mig selv for at være en tålmodig mand,« skriver rapperen, der netop nu er på en turné, som tidligere på ugen besøgte Royal Arena i København.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af