Sivas og Burhan G giver koncert sammen i København

Sivas og Burhan G giver koncert sammen i København
Sivas. (Foto: Niklas Vindelev)

‘One Night Only’ lyder overskriften for den nye koncert, som Sivas og Burhan G netop har annonceret. De to musikere optræder nemlig sammen til en enkelt koncert til december i K.B. Hallen i København.

Det er lidt af en uventet kombination, for de to musikere har ikke ligefrem gjort sig bemærket med et væld af fælles numre.

Sidste år optrådte de dog begge på remaket af Outlandish-hittet ‘Walou’. Derudover er Sivas og Burhan G faktisk vokset op få gader fra hinanden i Brøndby Strand.

De har også begge en pæn portion hits i bagagen, og til koncerten i K.B. Hallen lover de desuden – via en pressemeddelelse – at der vil være optrædener af flere hemmelige gæster. De to musikere tager desuden også Burhan G’s liveband med.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Koncerten kommer i kølvandet på et par store jubilæer. I 2023 er det således 20 år siden, at Burhan G udgav sin debutsingle (der også hed ‘Burhan G’), og det er 10 år siden, at Sivas slog igennem med ‘D.A.U.D.A.‘.

Billetsalget starter på fredag den 21. april klokken 10.00 via Live Nation og Billetlugen.

Burhan G & Sivas: One Night Only
K.B. Hallen
29. december 2023
Billetpris: 425 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af