»Hans opførsel har gjort mere skade på børnene end mit sextape«: Kim Kardashian langer ud efter Kanye West i nyt ‘The Kardashians’-afsnit

»Hans opførsel har gjort mere skade på børnene end mit sextape«: Kim Kardashian langer ud efter Kanye West i nyt ‘The Kardashians’-afsnit
Kim Kardashian og Kanye West. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Sidste år havde Kanye West en større nedsmeltning, hvor han blandt andet chokerede med antisemitiske udtalelser og chikanerede sin ekskone Kim Kardashian offentligt. I den antageligvis ekstremt ubehagelige situation forholdt Kardashian sig mestendels tavs.

Men nu har hun – via realityprogrammet ‘The Kardashians’ – alligevel valgt at give sit syn på situationen.

I et nyt klip fra seriens tredje sæson (der netop har haft premiere) kan man se Kim Kardashian kritisere eksmandens »sindssyge narrativ« og »løgne«. Hun anklager Kanye for at have spredt rygter om, at hun var utro med Drake, og sender en bredside mod eksmandens adfærd.

»Hans opførsel har gjort meget mere skade på børnene end mit sextape nogensinde har gjort«, lyder det blandt andet.

Scenen udspiller sig i den nye sæson af ‘The Kardashians’, og det er derfor svært at sige, hvornår udtalelserne præcis er fra. Men de viser i hvert fald, at Kanye Wests offentlige deroute ikke har været nem for hans familie.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af