Sådan blev Ed Sheeran kureret for en talelidelse af et Eminem-album

Sådan blev Ed Sheeran kureret for en talelidelse af et Eminem-album
Ed Sheeran. (Foto: Dan Martensen)

I 2013 scorede Eminem en Guiness World Records-rekord for sit hurtige raptempo på ’Rap God’. I 2020 slog han selvsamme rekord med Juice WRLD-samarbejdet ’Godzilla’.

I bedste Lucky Luke-stil er Eminem hurtigere end sin egen skygge, hvilket åbenbart ikke kun har gjort ham til en af hiphoppens største stjerner. Det har også kureret Ed Sheeran for en talelidelse.

Det fortalte Ed Sheeran, da han for nylig gæstede ‘The Howard Stern Show’.

Som barn stammede Ed Sheeran, hvorfor han gik til alle former for taleundervisning. Men det var først, da den unge Eds onkel gav ham Eminems album ‘The Marshall Mathers LP’ fra år 2000, at han slap af med sin stammen.

»At lære albummet udenad og rappe det om og om og om og om igen, det kurerede min stammen«, fortæller Ed Sheeran i udsendelsen.

Ed Sheeran er aktuel med albummet ‘-‘, hvor han nogle steder aldrig har lydt bedre og andre steder følger sine værste impulser.

Desuden er han for nylig blevet frikendt i plagiatretssagen om ligheder mellem Marvin Gayes ‘Let’s Get It On’ og Sheerans ‘Thinking Out Loud’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

´

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af