Matty Healy svarer igen på Noel Gallagher-sviner med skarp stikpille

Matty Healy svarer igen på Noel Gallagher-sviner med skarp stikpille
Matty Healy. (Foto: Mauricio Santana/Getty Images)

Der har været beef mellem Matty Healy og Noel Gallagher den seneste tid, og nu er der igen nyt i hanekampen.

Bolden har ligget hos Matty Healy siden Noel Gallagher i et interview sendte The 1975-forsangeren en solid sviner med ordene »The 1975 er lort«.

Men under en koncert i Dublin onsdag vurderede Matty Healy, at tiden var inde til at svare igen på Oasis-sangerens diss.

»Noel Gallagher kaldte mig en ‘slack-jawed fuckwit’«.

Sådan introducerede Matty Healy konflikten for de irske koncertgængere. ‘Slack-jawed fuckwit’ er et britisk udtryk af værste skuffe, der løst oversat betyder et ‘slapkæbet røvhul’.

Herefter forsikrede han publikum om, at han selvfølgelig elsker Noel og for den sags skyld også den anden Gallagher-bror, der blev spurgt om han ville varme op for The 1975, »men havde for travlt«.

Men Healy kunne ikke dy sig for en stikpille.

»Forskellen mellem Noel og jeg er, at jeg laver en række interviews for at reklamere for mit album, hvor han (Noel) laver et album for at reklamere for en række interviews«.

Shots fired.

Healy afslutter med endnu en gang at opfordre Oasis til at gendanne gruppen. Samme kommentar, der vel og mærket fik beefen til at rulle i første omgang.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af