»Så bliv dog voksne!«: 1975-frontmand Matty Healy sender klar besked til Oasis

»Så bliv dog voksne!«: 1975-frontmand Matty Healy sender klar besked til Oasis
The 1975-forsanger Matty Healy. (Foto: Matthew Baker/Getty Images)

1975-frontmanden Matty Healy er træt af, at Noel og Liam Gallagher ikke kan finde ud af at lægge deres stridigheder bag sig og gendanne Oasis.

Healy lagde ingen fingre imellem, da han revsede søskendeparret i et interview i radioprogrammet ‘Q With Tom Power’. Det skriver musikmediet Stereogum.

»Hvad har Oasis gang i? Kan du forestille dig, lige nu, at være i det potentielt sejeste band i verden og ikke udleve det, fordi du har et skænderi med din bror?«, indleder Healy og fortsætter:

»Jeg kan leve med, at de klæder sig, som om de var i 20’erne, når de faktisk er i 50’erne. Men de opfører sig også som om, de er i 20’erne. De skal tage sig sammen. De sidder i Little Venice og Little Highgate og græder, fordi de er i et skænderi med deres bror. Så bliv dog voksne! Spil som hovednavn på Glastonbury«.

Healy understregede, at han mener, at Gallagher-brødrene skylder deres fans at genforene Oasis:

»Der er ikke én person, som tager til en High Flying Birds-koncert eller en Liam Gallagher-koncert, der ikke ville ønske, at de var til en Oasis-koncert i stedet. Gør mig en tjeneste: Find sammen igen. Hold op med at fjolle rundt. Det er min public service-annoncering i dag«.

Oasis gik i opløsning i 2009, men indimellem har både Liam og Noel Gallagher givet udtryk for, at en genforening ikke er utænkeligt.

Noel Gallagher har blandt andet tidligere udtalt, at han ville gøre det øjeblikkeligt, hvis han blev betalt et svimlende beløb.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af