Noel Gallagher langer ud efter Matty Healy: »The 1975 er lort«

Noel Gallagher langer ud efter Matty Healy: »The 1975 er lort«
Noel Gallagher. (Foto: PR)

Det er kun godt, at Noel Gallagher ikke var til stede, da Matty Healy og The 1975 spillede på NorthSide i weekenden.

Det er nemlig efterhånden ret tydeligt, at Gallagher ikke kan fordrage bandet, som han mener repræsenterer alt, hvad der er galt med tidens rockmusik. Det fortæller han i et interview med NME.

Adspurgt hvorvidt han kan høre Oasis’ indflydelse i tidens musik, svarer Gallagher:

»Oasis’ indflydelse tror jeg var, at folk startede et band til at begynde med. Jeg møder masser af fyre, der fortæller om det, hvilket er fantastisk. Der er masser af dem derude, men det er synd og skam, at guitarmusik er blevet marginaliseret. Enten skal man være rock, ellers skal man være fucking The 1975«, siger Gallagher og fortsætter:

»Til BRITs vandt The 1975 bedste rocknavn eller noget i den dur. Jeg så det med mine børn, to teenagedrenge, de sagde begge: ‘Åh nej, det her er fucking lort’. The 1975, bedste rockband? Nogen er nødt til at redefinere det øjeblikkeligt for det er… Jeg ved ikke, hvad det er, men det er helt bestemt ikke rock. Hvad end rock er, så er det her ikke sagen«.

Healy har tidligere sendt en stikpille til Gallagher-brødrene og opfordret dem til at lægge deres uenigheder på hylden og genforene Oasis.

»Jeg kan leve med, at de klæder sig, som om de var i 20’erne, når de faktisk er i 50’erne. Men de opfører sig også som om, de er i 20’erne. De skal tage sig sammen. De sidder i Little Venice og Little Highgate og græder, fordi de er i et skænderi med deres bror. Så bliv dog voksne! Spil som hovednavn på Glastonbury«, lød det blandt andet fra Healy.

Ikke overraskende førte det til nogle hårde ord fra Noel Gallagher, der efterfølgende opfordrede Healy til at opløse The 1975, fordi de er så dårlige.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af