Billie Eilishs ‘Barbie’-sang er ude nu – se musikvideoen til ‘What Was I Made For?’

Billie Eilishs ‘Barbie’-sang er ude nu – se musikvideoen til ‘What Was I Made For?’
Billie Eilish ved 'Barbie's verdenspremiere i 2023. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/ Getty Images)

Greta Gerwigs ‘Barbie’ er muligvis årets mest hypede film, og det skyldes ikke mindst det stjernespækkede soundtrack, hvor stjerner som Nicki Minaj, Ice Spice, Dua Lipa, Lizzo og Tame Impala medvirker.

Et af de mest ventede numre fra ‘Barbie: The Album’ har dog uden tvivl været bidraget fra Billie Eilish. Det er endelig ude nu, og det er en overraskende eksistentiel klaverballade ved navn ‘What Was I Made For?’, hvor Eilish funderer over, hvad hendes mening med tilværelsen mon er.

Sangen er (ikke overraskende) skrevet i samarbejde med Eilishs bror Finneas. Finneas sidder også i producerstolen, som han deler med de to superproducere Andrew Wyatt og Mark Ronson. Resultatet er en rigtig bar og sårbar klang, hvor ensomheden og tankemylderet er let at få ind under huden.

Hvis man kan lide Eilish-sange som ‘Your Power’ eller første halvdel af ‘Happier Than Ever’, så burde denne falde i rigtig god jord.

Sangen har også fået en musikvideo, som Eilish selv har instrueret. Her sidder hun og forsøger at hygge sig med noget dukketøj, der er baseret på outfits, Eilish selv tidligere har gået med. Men Eilishs nostalgiske hyggestund bliver afbrudt af jordskælv, blæsevejr og andre forhindringer.

‘Barbie: The Album’ udkommer 21. juli – dagen efter filmens danmarkspremiere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af