‘Barbie World’ er Ice Spice og Nicki Minajs version af Aquas ‘Barbie Girl’ – inklusive en skrigende pink musikvideo

‘Barbie World’ er Ice Spice og Nicki Minajs version af Aquas ‘Barbie Girl’ – inklusive en skrigende pink musikvideo
Ice Spice og Nicki Minaj.

I sidste uge fik internettet en smagsprøve på Ice Spice og Nicki Minajs nye fællestrack ‘Barbie World’, der nyfortolker Aquas ‘Barbie Girl’ i anledning af ‘Barbie’-filmen. Nu er den fulde sang udkommet.

På ‘Barbie World’ er der skruet op for det helt tunge drill-beat, der stedvis muterer til pulserende Jersey club, og så har den samplet vokalbidder fra Aquas original.

Man kan derfor høre Ice Spice rappe »And I’m bad like the Barbie / I’m a doll, but I still wanna party« ovenpå en højpitchet version af Aqua-Lenes »I’m a Barbie girl, in the Barbie world«.

Sammen med singlen har de to rapstjerner også sluppet en musikvideo, hvor der er fuld fart på Barbie-æstetikken.

Videoen indledes som en klassisk Barbie-reklame, hvor to børn leger med deres dukker. Men hov, forestiller de ikke Ice Spice og Nicki Minaj?

Desuden kan man se de to bad bitch barbies spytte bars ud i et dukkehus omgivet af en masse mænd, der tilbeder dem, flyve på Barbie-vandscootere i skyerne og køre i den der legendariske lyserøde bil, som Aqua også kører i i musikvideoen til ‘Barbie Girl’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af