Depeche Mode vender tilbage til København i 2024

Depeche Mode vender tilbage til København i 2024
Depeche Mode i Parken. (Foto: Flemming Bo Jensen/Soundvenue)

Det er under en måned siden, at synthpopmastodonterne i Depeche Mode senest gæstede København. Men de kan simpelthen ikke få nok af danskerne, lader det til.

Bandet har netop forlænget deres ‘Memento Mori’-turné med en række europæiske vintershows, hvilket til februar får dem forbi København endnu en gang.

Da gruppen i juni måned gæstede Parken, var Soundvenues anmelder Martin Gronemann stærkt imponeret. Han beskrev koncerten som »En livsbekræftende tour de force, der understregede, at synthpop-legenderne forsat har musikalsk nysgerrighed til at skabe de magiske momenter, som deres blændende bagkatalog har format til« og kvitterede med fem stjerner.

Parken-koncerten var første gang Depeche Mode gæstede Danmark siden keyboardist Andy Fletcher døde i maj 2022. Hans død kastede lange skygger over gruppens fremragende 2022-album ‘Memento Mori’, der også har lagt navn til turnéen, der bringer dem forbi København til februar.

Spillestedet er dog udskiftet her til vinter. Hvor de i juni skulle indtage Parken, kommer deres februar-show til at foregå i Royal Arena.

Billetsalget til koncerten starter 17. juli kl. 10.00 via LiveNation og Ticketmaster.

Depeche Mode (UK)
10. februar
Royal Arena
Billetpris: 580-945 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af