Se Paramore invitere Billie Eilish på scenen for at spille ‘All I Wanted’

Se Paramore invitere Billie Eilish på scenen for at spille ‘All I Wanted’

Den unge musikgeneration elsker Paramore, og Billie Eilish er ingen undtagelse.

Det kunne vi blandt andet mærke, da Eilish sidste år spillede på Coachella, hvor hun inviterede Paramore-forsanger Hayley Williams med på scenen for at spille både Paramore-hittet ‘Misery Business’ og Eilishs egen ‘Happier Than Ever’.

Nu har Paramore gengældt tjenesten. Da Paramore onsdag aften spillede i Inglewood, havde de en gevaldig overraskelse klar til publikum. Aftenens første ekstranummer, ‘All I Wanted’, blev nemlig gæstet af ingen ringere end Billie Eilish.

Selvsagt var der nogle fans, der fik rigtig fin video derfra, hvor Eilish lader til at være totalt i hopla over at spille med emo-poppunkerne.

Til afslutningsnummeret ‘This Is Why’ fik Paramore endvidere besøg af Muna, der formentlig er kommet i kontakt med Paramore, fordi begge bands har ageret support på Taylor Swifts ‘Eras’-turné. Muna spillede dog ikke med på nummeret, men dansede blot røven ud af bukserne på scenen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af