Se Billie Eilish optræde med et af de helt store poppunk-ikoner på Coachella

Se Billie Eilish optræde med et af de helt store poppunk-ikoner på Coachella
Billie Eilish til Coachella 2022. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images for ABA)

Du har måske hørt det: Poppunken er tilbage.

Genren, der ellers var pænt udskældt i sin storhedstid omkring årtusindskiftet, er blevet omfavnet af både rappere som Machine Gun Kelly og den nye popstjernegeneration omkring Olivia Rodrigo og Billie Eilish.

Nu har sidstnævnte understreget poppunk-renæssancen ved at optræde sammen med en af stilretningens største oprindelige stjerner. Under weekendens Coachella-koncert inviterede Billie Eilish således Paramore-forsanger Hayley Williams med på scenen, hvorefter de spillede Paramore-klassikeren ‘Misery Business’ sammen.

https://twitter.com/gooddyeyoung/status/1518131859359768577

Sidst i showet kom Williams igen på scenen til ‘Happier Than Ever’ – hvilket giver mening, da det nok er det mest udtalt poppunkede nummer, Eilish har præsteret indtil videre.

Billie Eilish er i øvrigt ikke den eneste artist i den nye poppunk-bølge, der har vist sin kærlighed til Paramores ‘Misery Business’.

Olivia Rodrigos ‘Good 4 U’ var så inspireret af det nummer, at Paramore officielt er blevet krediteret som sangskrivere på det nye kæmpehit, mens Machine Gun Kelly lavede et ‘Misery Business’-cover under corona-nedlukningen, der har over 20 millioner visninger på YouTube.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af