Zayn fortæller, at det var »fuldkommen selvisk«, at han forlod One Direction

Zayn fortæller, at det var »fuldkommen selvisk«, at han forlod One Direction
Zayn. (Foto: Nabil/PR)

Zayn Malik giver ikke særlig mange interviews. Faktisk har han ikke givet interviews i seks år – før nu. 12. juli kunne man nemlig opleve ham som gæst i den Spotify-eksklusive podcast ‘Call Her Daddy’.

Podcastens vært, Alex Cooper, udnyttede den unikke mulighed for at spørge ind til da Zayn for otte år siden var det første medlem til at forlade One Direction.

Zayn er dog en smule vag, og det lader til at han bevidst sørger for at undgå at nævne sine tidligere boyband-fæller ved navn, når han beskriver tiden op til sin exit.

»Jeg har ikke lyst til at gå for meget i detaljer, men der var mange politikker i spil« fortæller Zayn. »Visse personer gjorde visse ting, visse personer nægtede at underskrive kontrakter, så jeg vidste at noget var i gærde. Så jeg var bare på forkant« fortæller han om at forlade bandet, før de resterende medlemmer gik hvert til sit året efter.

»For at være ærlig, så tænkte jeg “Jeg skal bare væk herfra – jeg synes, at det her er forbi, og jeg har bare opdaget det”, og fuldkommen selvisk havde jeg lyst til at være den første til at lave en soloplade, hvis jeg skal være fuldstændig ærlig over for dig« erklærer den engelske popstjerne.

Zayn tilføjer, at det er lidt ukarakteristisk for ham at tage tyren ved hornene, som han gjorde dengang i 2015: »Jeg er en passiv fyr, men når det gælder min musik og min forretning, så tager jeg det seriøst, og så er jeg konkurrenceorienteret, så jeg ville gerne være den første til at smutte og lave min egen ting«.

Zayn fortæller også om sit venskab til de andre One Direction-medlemmer – og hvorfor bruddet dog desværre var uundgåeligt: »Vi var sammen hver dag i fem år, og vi blev dødtrætte af hinanden, hvis jeg skal være fuldstændig ærlig«, fortæller han.

»Vi var tætte. Vi gjorde skøre ting sammen, som ingen andre i hele verden nogensinde vil forstå – eller have de oplevelser, som vi har delt med hinanden. Og i dag kigger jeg tilbage på det med et langt mere kærligt blik, end da jeg lige havde forladt dem. Der var storartede oplevelser, og jeg havde det storartet med dem, men ja, vores løb var bare kørt«.

Så har vi vist også hørt Zayn sige ordet »ærlig« nok gange. Men hvis du ikke har fået nok, kan du se hele det 64 minutter lange interview nedenfor.

Interviewet blev selvfølgelig kørt i anledning af, at der snart er ny musik fra Zayn-lejren. 21. juli udgiver han nemlig singlen ‘Love Like This’. Og mon ikke det betyder, at der også snart er et nyt album på vej fra ham?

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af