Britney Spears kommenterer sin skilsmisse: »Jeg er lidt chokeret«

Britney Spears kommenterer sin skilsmisse: »Jeg er lidt chokeret«
Britney Spears. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Tidligere på ugen kom det frem, at Britney Spears skal skilles fra Sam Asghari efter kun 14 måneders ægteskab.

Nu har Britney Spears for første gang udtalt sig om skilsmissen, som hun siger kommer som lidt af et chok. Det fremgår af et opslag på hendes Instagram, som er akkompagneret af en video, hvor Spears tilsyneladende danser smerten ud.

»Som alle ved, er Hesam (Sam Asghari, red.) og jeg ikke længere sammen. Seks år er lang tid at være sammen med nogen, så jeg er lidt chokeret«, indleder Spears opslaget.

»Jeg er her ikke for at forklare hvorfor, for det kommer helt ærligt ingen ved. Men jeg kunne ærlig talt ikke klare smerten længere. Jeg har spillet stærk alt for længe. Min Instagram virker måske perfekt, men det er langt fra virkeligheden, og det tror jeg, at vi alle ved«, skriver hun og fortsætter:

»Jeg ville elske at vise mine følelser og tårer over, hvad jeg virkelig føler, men af en eller anden grund har jeg altid skullet skjule mine svagheder«.

Spears og Asghari mødte hinanden i 2016 under optagelserne af musikvideoen til ‘Slumber Party’. De begyndte at date kort tid efter og i 2021 blev de forlovede.

De blev gift i juni 2022. En måned inden fortalte de, at de havde mistet et barn under en spontan abort.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af