Lokale i Rom troede, der var jordskælv, da Travis Scott gav koncert i Circus Maximus

Lokale i Rom troede, der var jordskælv, da Travis Scott gav koncert i Circus Maximus

Travis Scott indledte sin ‘Utopia‘-turné med en stort anlagt comeback-koncert i monumentet Circus Maximus i Rom tidligere på ugen.

De 70.000 billetter blev revet væk på få dage, og der var da også stor stemning, da musikken spillede.

Ifølge CNN modtog de lokale myndigheder hundredvis af opkald fra bekymrede beboere, der troede, at der var jordskælv.

Det viste sig dog at være 70.000 koncertgængere, der hoppede og dansede, da Travis Scott hev Kanye West på scenen i den kontroversielle rappers første optræden siden sidste års antisemitiske udtalelser.

Tumulten har nu fået Alfonsina Russo, der er direktør for Colosseum-parken, hvor Circus Maximus ligger, til at plædere for, at man stopper med at udleje monumentet til »rockkoncerter«.

»Circus Maximus er et monument. Det er ikke et stadion eller en arena. Disse kæmpe rockkoncerter er risikable for stedet. De bør afholdes i stadioner for ikke at bringe publikums sikkerhed i fare«, lyder det fra Russo ifølge CNN.

Tidligere på sommeren har Circus Maximus huset koncerter med blandt andre Guns N’ Roses og Bruce Springsteen.

Andetsteds til Travis Scott-koncerten opstod der tumult, da en blandt publikum brugte en peberspray under koncerten. 60 tilskuere skulle efterfølgende tilses.

‘Utopia’ er Travis Scotts første studiealbum efter ‘Astroworld’-tragedien i 2021, der kostede 10 tilskuere livet og sårede hundredvis.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af