Miley Cyrus kommenterer sin ‘Wrecking Ball’-fejde med Sinead O’Connor: »Jeg havde ingen idé om hendes skrøbelige mentale tilstand«

Miley Cyrus kommenterer sin ‘Wrecking Ball’-fejde med Sinead O’Connor: »Jeg havde ingen idé om hendes skrøbelige mentale tilstand«
Miley Cyrus i 'Wrecking Ball'-videoen. (Foto: Screenshot)

Miley Cyrus har netop udgivet musikfilmen ‘Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)’, hvor hun spiller en række sange fra sit nye album. I filmen reflekterer den 30-årige popstjerne også over sin personlige udvikling, og her kommer hun ind på en medieombrust fejde, hun havde for 10 år siden med nu afdøde Sinead O’Connor. Det skriver Pitchfork.

Tilbage i 2013 udgav Miley Cyrus den virale ‘Wrecking Ball’-musikvideo, hvor hun, iført ganske lidt eller intet tøj, sad på og slikkede en svingende nedbrydningskugle.

Man kan vist roligt sige, at det vakte opsigt, hvordan den dengang 20-årige ‘Hannah Montana’-stjerne pludselig viste sig fra en mere seksuel side.

Dele af musikvideoen, hvor en grædende Cyrus ser direkte ind i kameralinsen fra tæt hold, var en klar reference til Sinead O’Connors ikoniske musikvideo til hittet ‘Nothing Compares 2 U’.

Netop O’Connor delte efterfølgende sin kritik af Cyrus’ video i et åbent brev. Her skrev hun blandt andet, at hun var »ekstremt bekymret for«, at Cyrus troede, det »på nogen måde er ‘cool’ at være nøgen og slikke en mukkert i dine videoer«.

»Det er et faktum, at du kommer til at sløre for dit talent ved at lade dig selv blive pimpet, lige meget om det er musikindustrien eller dig selv, som står for det«, fortsatte O’Connor i brevet.

Miley Cyrus reagerede ved at gøre grin med O’Connor. Nærmere bestemt postede hun et screenshot af O’Connors tweets, der viste, at den irske musiker havde det svært mentalt.

Nu reflekterer Cyrus over sin egen reaktion og opfattelse af situationen:

»Jeg regnede med, at der ville være kontrovers og backlash, men jeg tror ikke, jeg havde forventet, at andre kvinder ville nedgøre mig eller gå imod mig, især ikke kvinder, som tidligere havde været i min position«, siger Cyrus i musikfilmen.

»Jeg havde ingen idé om den skrøbelige mentale tilstand, hun var i, og jeg var også kun 20 år gammel, så jeg kunne ikke forholde mig så meget til psykisk sygdom«.

I ‘Endless Summer Vactions’-filmen, som ligger på Disney+, slutter hun O’Connor-kommentaren af med at dedikere sangen ‘Wonder Woman’ til hende.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af