Nye anklager mod Lizzo: Seks personer anklager popstjernen for at skabe et seksuelt ladet arbejdsmiljø

Nye anklager mod Lizzo: Seks personer anklager popstjernen for at skabe et seksuelt ladet arbejdsmiljø
Lizzo. (Foto: PR)

I sidste uge blev Lizzo sagsøgt for at skabe et dårligt arbejdsmiljø, at begå sexchikane og udskamme ansatte. Nu er der endnu mere dårligt nyt for popstjernen.

Yderligere mindst seks ansatte – blandt andet andre dansere – er stået frem med anklager. Det meddelte advokatselskabet, der også står bag det tidligere søgsmål, i NBC News i går.

Denne gang går anklagerne på, at Lizzo angiveligt skulle have skabt et seksuelt ladet arbejdsmiljø, og at hun ikke har betalt sine ansatte.

Lizzo er tidlgere blevet anklaget af sine tidligere dansere Arianna Davis, Crystal Williams og Noelle Rodriguez for blandt andet at opfordre til seksuelt betonede berøringer af andre – samt for at udtale sig kritisk om en af dansernes kropsvægt.

Kropsudskamning er ellers noget, som Lizzo offentligt er kendt for at fordømme.

Lizzo har siden afvist anklagerne i et Instagram-opslag, hvor hun blandt andet har udtalt, at hun »ikke er skurken«. Derudover har hun kaldt anklagerne for »falske påstande« og »sensationslystne«.

Sagen har ledt til udtalelser fra både internationale og danske kunstnere.

Lizzo har endnu ikke udtalt sig om de nye anklager, der altså er fremsat af advokatselskabet, der repræsenterer danserne bag det oprindelige søgsmål.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af