Nu kan du endelig se filmen, Travis Scott blandt andet skød i København – ‘Circus Maximus’ er landet på YouTube

Nu kan du endelig se filmen, Travis Scott blandt andet skød i København – ‘Circus Maximus’ er landet på YouTube
Travis Scott. (Foto: PR)

Travis Scott har rullet de tungeste af de tunge skyts ud for at skyde sit nye album, ‘Utopia’, afsted.

Rapperen har ikke bare udgivet et album med nærmest alle verdens største popstjerner på gæstelisten og spillet en overdådig releasekoncert i Circus Maximus i Rom. Han har også lavet en 75 minutter lang film til albummet, som nu endelig kan ses kvit og frit på YouTube.

‘Circus Maximus’, som filmen hedder, er blandt andet skudt i København med Nicolas Winding Refn. Værket indeholder passager med sangene fra ‘Utopia’, og er skabt i samarbejde med et stort hold af filmskabere og artister.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Musikerne Yung Lean, Teezo Touchdown og James Blake er med i filmen, og foruden Refn og Scott selv tæller listen over filmens instruktører også Gaspar Noé, Valdemar Jóhannsson, Kahil Joseph og Harmony Korine.

Det fremgår desuden af filmens plakat, at ‘Circus Maximus’ (udover i København) er blevet filmet i Frankrig, Nigeria, Italien og Island.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af