Premiere: Nøgne kroppe og masser af penge – ‘Better Money’ af Aggi er sådan en video, man sjældent ser i Danmark

Premiere: Nøgne kroppe og masser af penge – ‘Better Money’ af Aggi er sådan en video, man sjældent ser i Danmark
Aggi. (Foto: Fhuad Braimoh)

Penge og kvinder. Det er nok de to primære elementer i virkelig mange hiphopvideoer gennem tiderne.

Men tænk, hvis man vendte kønsrollerne på hovedet, og kvinderne tog ejerskabet over formatet, og udfordrede den forstokkede idé om den rige, mandlige rapper, der sidder tilbagelænet i sit harem. Hvordan ville det se ud?

Det har danske Aggi svaret på i musikvideoen til sit nye nummer, ‘Better Money’.

Rækker af mænd i bare, skinnende overkroppe og oceaner af pengesedler – det er, hvad vi bliver mødt med. Men vigtigst af alt bliver vi også mødt af en Aggi, der svælger frit i det, som svømmede hun i en oase. Det minder i virkeligheden en del om den type videoer, Cardi B laver.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Om musikvideoen, der er filmet i London af et omfattende produktionshold, forklarer Aggi:

»Det var første gang, at jeg arbejdede med så stor en produktion, og jeg elskede alt ved det. Jeg elsker at være foran et kamera, så jeg følte mig hjemme – dog var det lidt nervepirrende i starten, fordi der er så mange, der kigger på én«.

Aggi. (Foto: PR)

Aggi er tidligere gået under navnet Aggi Dix, men har nu forkortet kunstnernavnet. Både det nye navn og den nye single lader til at markere en ny retning for den dansk-ghanesiske sanger.

I optakten til denne udskejende og afropoppede single har hun ifølge en pressetekst forsøgt at give slip på sin forlegenhed og finde ind til sine ghanesiske rødder.

‘Better Money’ af Aggi udkommer på streamingtjenesterne fredag den 1. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af