50 Cent kommer til Danmark – og han har en stjerne med som opvarmning

50 Cent kommer til Danmark – og han har en stjerne med som opvarmning
50 Cent. (Foto: PR)

For 20 år siden udgav 50 Cent et af de største gennembrudsalbum i hiphophistorien i form af ‘Get Rich Or Die Tryin”. Albummet, der indeholdt kæmpehittet ‘In Da Club’, gjorde ham til verdens største rapper for en tid.

Nu har udgivelsen to årtier på bagen, og det fejrer 50 Cent med en turné, der også kommer forbi Danmark. Den 30. september spiller rapperen i Royal Arena i København.

Han har desuden et stort opvarmningsnavn med i form af Busta Rhymes, der er en stjerne i egen ret, og som blandt andet spiller på Roskilde Festival til sommer. Der vil desuden, ifølge en pressemeddelelse, blive annonceret endnu flere gæster til showet senere hen.

På trods af at 50 Cents storhedstid ligger nogle år tilbage, er han faktisk en hyppig gæst i Danmark. Så sent som sidste år spillede han både i Aalborg og i Tivoli, og for fem år siden var han også forbi Royal Arena. Derudover vakte 50 Cent også opsigt sidste år, da han var med i Dr. Dres stort anlagte Super Bowl-show.

Billetsalget starter fredag den 12. maj klokken 10.00 via 50cent.com.

50 Cent (US)
30. september
Royal Arena
Billetpris: 355-855 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af