Tory Lanez idømt 10 års fængsel for at skyde Megan Thee Stallion

Tory Lanez idømt 10 års fængsel for at skyde Megan Thee Stallion
Tory Lanez. (Foto: Erik Voake/Getty Images for Roc Nation.)

Knapt ni måneder efter at Tory Lanez blev kendt skyldig i at have skudt Megan Thee Stallion i foden i 2020, er der faldet dom i sagen.

Lanez skal 10 år i fængsel, besluttede en dommer i Los Angeles tirsdag. Det skriver en række medier.

Han var tidligere blevet kendt skyldig i at have begået overfald med et semiautomatisk våben samt at have affyret et våben med grov uagtsomhed. Han er også dømt for at have et ladt, uregistreret våben i sin bil.

Lanez har været fængslet siden december sidste år, mens hans advokater har søgt om en ny retssag, hvilket blev afvist. Lanez’ advokater håbede på en dom på tre års fængsel, mens Megan Thee Stallions advokater er gået efter en dom på 13 år.

Den højprofilerede retssag løb over to uger i december sidste år, hvor Megan Thee Stallion blandt andet vidnede, og fortalte, at hun ville ønske, Lanez havde slået hende ihjel.

Megan Thee Stallion havde tidligere beskrevet, hvordan Tory Lanez skød hende i fødderne, mens han råbte »dans, bitch!«.

Skyderiet opstod efter en fest i Hollywood Hills, hvor et skænderi mellem de to parter udfoldede sig. Megan Thee Stallion og vidnet Kelsey Harris har begge fortalt, at Lanez tilbød dem en million dollar hver for at holde tæt om skyderiet.

Lanez’ forsvar har undervejs i retssagen forsøgt at lægge skylden på Kelsey Harris’ skuldre med udsagn om, at et jalousidrama mellem Megan Thee Stallion og Harris førte til skyderiet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af