Tory Lanez kendes skyldig i at have skudt Megan Thee Stallion

Tory Lanez kendes skyldig i at have skudt Megan Thee Stallion
Megan Thee Stallion. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Nævnetinget i retssagen mellem Megan Thee Stallion og Tory Lanez meddelte fredag aften, at Tory Lanez var blevet fundet skyldig i at have skudt Megan Thee Stallion i fødderne i 2020.

Det skriver blandt andet The New York Times.

Lanez har igennem retssagen fastholdt sin uskyld. Han blev dømt skyldig i at have begået overfald med et semiautomatisk våben samt at have affyret et våben med grov uagtsomhed. Han er også dømt for at have et ladt og uregistreret våben i sin bil.

Det forventes, at dommeren kommer med en strafudmåling i sagen i slutningen af januar. Lanez kan få op til 23 års fængsel.

Megan Thee Stallion har tidligere fortalt, hvordan Tory Lanez skød hende i fødderne, mens han råbte »dans, bitch!«.

Skyderiet opstod efter en fest i Hollywood Hills, hvor et skænderi mellem de to parter udfoldede sig. Megan Thee Stallion og vidnet Kelsey Harris har begge tidligere fortalt, hvordan Lanez tilbød dem en million dollar hver for at holde tæt om skyderiet.

Lanez’ forsvar har undervejs i retssagen forsøgt at lægge skylden på Kelsey Harris’ skuldre med udsagn om, at Megan Thee Stallion og Harris var oppe at skændes og at sidstnævnte skød Megan.

Vidnet Sean Kelly, som boede ved åstedet, bekræftede i retten, at de to kvinder var oppe at skændes, men vidnede om, at det var Lanez, der affyrede skuddene mod Megan Thee Stallion.

Tory Lanez blev fængslet umiddelbart efter nævnetingets afgørelse ved fredagens retsmøde.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af