Næste måned lander der fem aldrig før udgivne Taylor Swift-sange – og en af dem har en kontroversiel titel

Næste måned lander der fem aldrig før udgivne Taylor Swift-sange – og en af dem har en kontroversiel titel
Taylor Swift til MTV VIdeo Music Awards i 2023. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Taylor Swift er som bekendt i fuld gang med at genindspille samtlige album fra sit katalog, og det næste i rækken er noget af en banger. Nemlig det storhittende ‘1989’ fra 2014.

Nu har popstjernen annonceret at albummet, der udkommer den 27. oktober, bliver udstyret med hele fem aldrig før udgivne numre fra ‘1989’-æraen – de såkaldte ‘From The Vault’-sange.

»For at være helt ærlig, er det her min favorit-genudgivelse indtil videre, fordi de fem From The Vault-sange er så sindssyge. Jeg kan ikke tro, at de nogensinde blev efterladt«, lyder det fra Taylor Swift via diverse sociale medier.

De nye sange har titlerne ‘Say Don’t Go’, ‘Now That We Don’t Talk’, ‘Suburban Legends’, ‘Is It Over Now?’ og ‘Slut!’, og sidstnævnte titel har vakt en del kontroverser i swiftie-land. Popstjernen er ellers ikke vildt glad for skældsord, så gad vide, hvad mon sangen handler om…?

‘1989’ er det fjerde genudgivne Taylor Swift-album. Hun begyndte at genindspille sit katalog efter en konflikt omkring rettighederne til sin musik.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af