Taylor Swift har annonceret sin næste udgivelse – ‘1989 (Taylor’s Version)’ er ude til oktober

Taylor Swift har annonceret sin næste udgivelse – ‘1989 (Taylor’s Version)’ er ude til oktober
Taylor Swift på sin 'Eras'-turné. (Foto: John Shearer/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management)

Alle elsker en god overraskelse. Og det er præcis, hvad publikum fik til Taylor Swifts sidste ‘Eras’-koncert i Los Angeles i går.

For ikke nok med, at de fik lov til at opleve popstjernen spille et af sine hypede ‘Eras’-shows, så leverede Swift også en uventet annoncering fra scenen.

»Der er noget, jeg har været i gang med i virkelig, virkelig, latterligt, pinligt lang tid. I stedet for at fortælle jer om det, tror jeg bare, jeg vil vise jer det«, lød det fra Taylor Swift.

Bag hende lyste en storskærm op i en lyseblå farve med en annoncering af hendes kommende udgivelse, ‘1989 (Taylor’s Version)’, der lander den 27. oktober.

Koncerten var den sidste optræden i den amerikanske del af Taylor Swifts ‘Eras’-turné, og inden showet florerede rygter om et nyt album faktisk allerede.

Især et tweet fra spillestedet, SoFi Stadium, fik fans helt op af sæderne.

Her ser man blandt andet et billede af et livreddertårn malet med teksten »1989« og »Taylor’s Version« – en rimelig heftig ledetråd.

Taylor Swift er i øjeblikket i gang med at genindspille sine tidligere værker.

Taylor’s Version-serien har indtil videre budt på indspilninger af albummene ‘Fearless’, ‘Red’ og senest ‘Speak Now’. Nu kommer der altså også en ny udgave af 2014-albummet ‘1989’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af