Sufjan Stevens hospitalsindlagt med akut sygdom: »Jeg vågnede op en morgen og kunne ikke gå«

Sufjan Stevens hospitalsindlagt med akut sygdom: »Jeg vågnede op en morgen og kunne ikke gå«
Sufjan Stevens. (Foto: PR)

Sufjan Stevens fortalte i går på sin blog, at han er i gang med genoptræning efter at have været hospitalsindlagt med en akut nervesygdom. Det melder The Wrap.

»Sidste måned vågnede jeg op en morgen og kunne ikke gå. Mine hænder, arme og ben var følelesløse og snurrede, og jeg havde ingen kræfter, ingen følelse, ingen mobilitet«, skriver den anerkendte indiemusiker, der nok fik endnu flere fans efter sine sangbidrag til ‘Call Me by Your Name’, herunder det Oscar-nominerede nummer ‘Mystery of Love’.

Stevens forklarer, at han efter en lang række tests blev diagnosticeret med den autoimmune nervesygdom Guillain-Barrés syndrom. Han fortæller også, at hospitalsindlæggelsen er skyld i, at han ikke har kunnet deltage i promovering af sit kommende album ‘Javelin’.

»Heldigvis kan det behandles – de giver én immun-hæmoglonin-infusioner i fem dage og beder til, at sygdommen ikke spreder sig til lungerne, hjerte og hjerne«, skriver Stevens.

»Meget uhyggeligt, men det virkede. Jeg har brugt omkring to uger i hospitalssengen, mens mine læger gjorde alle de ting for at holde mig i live og stabilisere min tilstand. Jeg skylder dem mit liv«.

Siden 8. september har Stevens været på et genoptræningscenter, hvor han opbygger styrke og på sigt gerne skulle kunne gå igen.

»Det er kun min anden uge i genoptræning, men det går virkelig godt, og jeg arbejder hårdt for at komme på fode igen. Jeg er opsat på at få det bedre, jeg er ved godt mod, og jeg er omgivet af et virkelig fantastisk hold«, skriver musikeren.

Sufjan Stevens’ nye album ‘Javelin’ udkommer 6. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af