Taylor Swifts koncertfilm får dansk premiere

Taylor Swifts koncertfilm får dansk premiere
Taylor Swift på sin Eras-turné. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images)

Taylor Swifts verdensturné kommer som bekendt ikke til Danmark, men det gør til gengæld hendes nye koncertfilm, ‘Taylor Swift: The Eras Tour’.

Nordisk Film har netop bekræftet, at Swifts FOMO-vækkende ‘Eras’-turne kan opleves i de danske biografer i en begrænset periode fra 13. oktober – altså samme dag, som filmen har amerikansk premiere.

Filmen er optaget i løbet af Taylor Swifts første tre shows på SoFi Stadium i Californien og byder på to timer og 45 minutters uafbrudt musik.

I en pressemeddelse fra Nordisk Film lyder det blandt andet, at Taylor Swift opfordrer alverdens Swifties til at »give den lige så meget gas i biografen, som hvis de havde været til en af hendes live-koncerter«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den virkelige udgave af Swifts ‘Eras’-turné har allerede slået et væld af rekorder og er ligesom Beyoncés ‘Renaissance’-turné blevet en af nyere tids mest omdiskuterede koncertrækker.

Har man set misundeligt til fra sidelinjen, er der altså snart mulighed for at opleve turnéen på det store lærred.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af