Britney Spears var »knust« over Justin Timberlakes ‘Cry Me a River’

Britney Spears var »knust« over Justin Timberlakes ‘Cry Me a River’
Britney Spears og Justin Timberlake i 2002. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Britney Spears er aktuel med sin nye erindringsbog ‘The Woman in Me’, der udkom i går.

Tidligere har medierne citeret et uddrag fra bogen, der omhandlede en hidtil ikke offentligt kendt abort, som Spears fik, da hun var kærester med Justin Timberlake i start-00’erne.

Nu har Entertainment Weekly fundet et andet citat fra bogen, hvor Spears fortæller om sin reaktion på Timberlakes kæmpehit ‘Call Me a River’, der meget tydeligt omhandlede bruddet med ekskæresten. Her fortæller Spears også, at Timberlake var hende utro flere gange.

»I nyhedsmedierne blev jeg beskrevet som en skøge, som havde knust hjertet på USA’s gulddreng«, skriver Spears i bogen.

»Sandheden: Jeg lå i koma i Louisiana, og han løb lystigt rundt i Hollywood. Må jeg lige nævne, at på hans eksplosive album og i hele pressedækningen omkring det, forsømte Justin at nævne alle de gange, han var mig utro? Der er altid længere snor i Hollywood for mænd end for kvinder. Og jeg ser, hvordan mænd opfordres til at snakke dårligt om kvinder for at blive kendte og magtfulde. Men jeg var knust«.

Spears skriver i bogen, at hun selv var utro med Timberlake en enkelt gang som resultatat af hans affærer, men at hun fortalte ham det kort efter. Hun siger desuden, at hun ikke følte, der var plads til at dele hendes side af breakup-historien med offentligheden, fordi hans version fyldte så meget.

»Jeg kunne ikke forklare mig, for jeg vidste, at ingen ville tage min side, når først Justin havde overbevidst verden om sin version. Jeg tror ikke, Justin forstod, hvilken magt han havde ved at udskamme mig. Jeg tror ikke, han forstår det i dag«, skriver Spears.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af