Danny Brown er klar med første soloalbum i fire år – se rapperen som cyborg i syret ny musikvideo

Danny Brown er klar med første soloalbum i fire år – se rapperen som cyborg i syret ny musikvideo
Danny Brown på Heartland Festival i 2019. (Foto: Mathias Bak Larsen)

Danny Brown har gang i et begivenhedsrigt musikår.

Tilbage i marts udgav den skæve kultrapper med den velkendte skingre vokal albummet ‘Scaring the Hoes’ sammen med Jpegmafia, og snart er han igen aktuel med sit første soloalbum i fire år. Det skriver Pitchfork.

‘Quaranta’ er titlen på Danny Browns femte soloalbum i rækken, der udkommer om en lille måned, 17. november. I en pressemeddelse beskriver rapperen den nye udgivelse som en »spirituel bogstøtte« til den ikoniske gennembrudsplade ‘XXX’ fra 2011.

I forbindelse med annonceringen af ‘Quaranta’s udgivelsesdato har Brown også delt førstesinglen ‘Tantor’, der kommer sammen med en rimelig syret musikvideo, hvor rapperen er klædt ud som en cyborg. Se den herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af