TopGunn fjerner tekst om voldssag fra sit nye album: »Ingen er perfekte, og jeg erkender mine fejl«

TopGunn fjerner tekst om voldssag fra sit nye album: »Ingen er perfekte, og jeg erkender mine fejl«
TopGunn. (Foto: Sebastian Birk)

Det var især et par linjer fra titelsangen, der løb med opmærksomheden, da TopGunn i fredags udgav sit femte album, ‘DK GOAT’.

Her rappede TopGunn tilsyneladende om en sag fra 2016, hvor han blev dømt til 14 dages betinget fængsel og 30 timers samfundstjeneste for vold mod en ung kvinde.

»Jeg blev dømt for at bokse på en pige / hvis jeg virkelig havde gjort det, havde det været som Tyson / og det’ sikkert, fordi jeg ik’ gad hende nok / havde jeg lyst, havde hun suttet som en Dyson«, lød det i sangens første vers.

De linjer har rapperen nu fjernet fra sangen, skriver han på en Instagram Story. Her undskylder han, og skriver, at han »erkender sine fejl«. Samtidig skriver han dog, at linjerne er blevet tolket forkert.

Her er beskeden fra TopGunns Instagram i sin fulde længde:

»Jeg er opmærksom på, at nogle har tolket et par linjer forkert fra mit nye album, og det er jeg oprigtigt ked af. Jeg kan på bagkanten nu se, at mine rim kunne forstås på en måde, som ikke er okay. Jeg har derfor valgt at fjerne linjen på tracket, da det overhovedet ikke var min intention at støde nogle. Ingen er perfekte, og jeg erkender mine fejl«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af