Tupacs bror reagerer på arrestation i mordsag: »Det er bittersødt«

Tupacs bror reagerer på arrestation i mordsag: »Det er bittersødt«
Tupac Shakur. (Foto: PR)

Efter 27 år blev en mand for nylig arresteret for mordet på Tupac Shakur.

Det har affødt en række reaktioner i den amerikanske musik- og medieverden. Blandt andet fra den afdøde rappers bror, Mopreme Shakur, der nu også har udtalt sig.

»Det er bittersødt af en række årsager. Tiden, selvfølgelig, 27 år. Det behøvede ikke at være sådan. Det behøvede slet ikke at ske. Jeg burde ikke skulle leve i den virkelighed, hvor min bror ikke er her«, siger han i et videointerview med TMZ.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Retfærdighed er, at folk står til regnskab. Det er den søde del i det bittersøde – at se en eller anden form for regnskab. Jeg gør mig klar, for det er ikke slut endnu. Vi mangler stadig at se, om der var flere gerningsmænd. Vi mangler stadig at se motivet«, fortsætter han.

I et andet interview med The New York Post udtrykker Mopreme Shakur også sin forundring og fortvivlelse over mordet på sin bror.

»Timingen er så mærkelig. For hvorfor nu, 27 år efter hans død? Duane ‘Keffe D’ Davis (den arresterede, red.) har hele tiden sagt, at han sad den bil, som hans nevø Orlando Anderson skød min bror fra. Det her behøvede ikke at ske«, lyder det fra ham.

Den 25-årige Tupac Shakur blev ramt af fire skud affyret mod hans bil den 7. september 1996 i Las Vegas og døde på hospitalet seks dage senere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af