ASAP Rocky skal i retten – risikerer op mod 24 års fængsel

ASAP Rocky skal i retten – risikerer op mod 24 års fængsel
ASAP Rocky. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

Sidste år blev ASAP Rocky sagsøgt for at at affyre pistolskud mod en tidligere ven. Nu har en dommer i Los Angeles vurderet, at der er nok bevismateriale til at føre en retssag mod rapperen, som anklages for to tilfælde af overfald med et halvautomatisk våben. Det skriver TV 2.

Sagsøger er det tidligere ASAP Mob-medlem ASAP Relli, med det borgerlige navn Terell Ephron, som har været venner med ASAP Rocky siden barnsben. Han anklager rapstjernen, som uden for rampelyset hedder Rakim Mayers, for at have affyret pistolskud mod ham i nærheden af et hotel i Hollywood i november 2021.

ASAP Relli har tidligere forklaret, at ASAP Rocky bad ham om at mødes for at diskutere en uoverensstemmelse mellem dem – og at Rocky ankom med et ladt håndvåben, som han affyrede mod Ephron »uden provokation, advarsel eller retfærdiggørelse«. Relli pådrog sig angiveligt mindre skader på sin hånd.

Foruden Rellis eget vidneudsagn bruges også en optagelse af hændelsen fra et overvågningskamera som bevismateriale. Og nu kan Rocky altså ikke undgå også at vidne om sagen i en retssal.

ASAP Rocky kan ifølge Rellis advokat, Paul Przemoliec, risikere op til 24 års fængsel, hvis han bliver dømt skyldig. Rockys egen advokat mener dog, at rapperen, som nægter sig skyldig, bliver renset.

»Vi er ikke skuffede, ikke overraskede. Vi forventede, at den skulle for retten, og det har vi planlagt efter hele vejen igennem, udtaler Rockys advokat Joe Tacopina ifølge TV 2. »Rocky bliver renset, når det hele er overstået. Det er der ingen tvivl om«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af