Den bedste musiker at falde i søvn til? Lana Del Rey, konkluderer ny undersøgelse

Den bedste musiker at falde i søvn til? Lana Del Rey, konkluderer ny undersøgelse
Lana Del Rey. (Foto: Neil Krug/PR)

Mange bruger nok klassisk musik eller ambient til at falde i søvn. Men et nyt studie viser, at man måske falder lige så godt i søvn til musik fra en af tidens største popkunstnere.

I en undersøgelse har eksperter fra den tyske sengevirksomhed Emma – The Sleep Company nemlig analyseret over 150.000 sange og 450 musikartister. Og konklusionen er ifølge en pressemeddelelse, at Lana Del Rey er den bedste kunstner at falde i søvn til.

Helt nøjagtigt tager hendes nummer ‘Norman Fucking Rockwell’ førstepladsen for bedste sang at falde i søvn til, mens ‘Chemtrails Over The Country Club’ kåres som det mest søvnige album (hvilket i denne sammenhæng er en kompliment).

Andenpladsen for mest søvndyssende sang går til ‘Everybody Dies’ af Billie Eilish, mens tredjepladsen tilhører Harry Styles’ ‘Boyfriends’.

Undersøgelsen er lavet med udgangspunkt i forskning fra Aarhus Universitet, der har identificeret en række egenskaber ved musik, der skulle fremme søvn. Musikken skal blandt andet være mindre energisk, svær at danse til og have mange akustiske elementer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af