Dua Lipa afslører, hvilket album der ændrede hendes liv

Dua Lipa afslører, hvilket album der ændrede hendes liv
Dua Lipa. (Foto: Tyrone Lebon)

I fredags slap Dua Lipa singlen ‘Houdini’, der er lavet i samarbejde med Tame Impala-frontmanden Kevin Parker, og i et nyt interview sender popstjernen nu en hyldest til sin samarbejdspartner og hans band.

I en samtale med Triple J forklarer Dua Lipa nemlig, at Tame Impalas seksstjernede 2015-album, ‘Currents’, decideret ændrede hendes liv.

»‘Currents’ har været soundtracket til mit liv. Det er et af mine absolut yndlingsalbum. Det var lidt ligesom mit gateway-drug til Tame Impala«, siger hun i interviewet. »Det ændrede mit liv fuldstændig«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derudover fortæller Dua Lipa også om sit samarbejde med Parker i forbindelse med den nye single:

»Det var virkelig, virkelig fedt at kunne samarbejde med ham på denne måde. Vi blev begge overraskede over, hvor godt vi bare arbejdede i studiet, og hvor godt det fungerede, og hvor sjovt det var at samarbejde med hinanden«, fortæller Dua Lipa.

I forbindelse med udgivelsen af sin nye single afholdt Dua Lipa for nylig også en lyttefest, der dog ikke var noget at råbe hurra for.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af