Mø fejrer ikonisk album med to store koncerter

Mø fejrer ikonisk album med to store koncerter
Mø. (Foto: Casper Balslev)

Til marts er det 10 år siden, at udgav det skelsættende debutalbum ‘No Mythologies to Follow’, og det fejrer hun med to koncerter i Store Vega, hvor publikum får lov at høre hele albummet i sin fulde længde.

Koncerterne finder sted 15. og 16. marts, men hele ugen planlægger Mø desuden et såkaldt »takeover« af spillestedet, hvor fans ifølge en pressmeddelelse kan komme helt ind i popstjernens kreative værksted.

»Jeg glæder mig sygt meget til at dykke ned i det hele igen«, udtaler Mø om de kommende jubilæumskoncerter. »For mig var det en magisk tid, hvor jeg følte mig i fuld kontakt med mig selv og mine drømme«.

I samarbejde med fotografen Fryd Frydendahl udgav Mø tidligere i år bogen ‘Racing – Circles of Doubt, Squares of Light’, hvor hun ser tilbage på karrieren gennem både dagsbogsnotater og Frydendahls fotografier.

Billetsalget til koncerterne i Store Vega starter fredag 1. december kl. 10.00.


15. og 16. marts 2024
Store Vega
Billetpris: 390 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af