Olivia Rodrigo og Billie Eilish lukker årets sæson af ‘Saturday Night Live’

Olivia Rodrigo og Billie Eilish lukker årets sæson af ‘Saturday Night Live’
Billie Eilish. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images)

‘Saturday Night Live’ har haft et hårdt 2023 med flere aflysninger grundet den nu overståede forfatterstrejke i Hollywood, men det amerikanske tv-program går ud med et brag.

På X har programmet netop annonceret både værterne og de musikalske gæster til årets to sidste udsendelser, og især hvad angår musikken bliver det en stjernespækket affære.

‘Saturday Night Live’ kan således oplyse, at Olivia Rodrigo gæster programmet den 9. december med Adam Driver som vært, mens Billie Eilish får æren af at optræde til årets sidste episode ugen efter, hvor Kate McKinnon styrer showet.

Begge popstjerner gæstede også programmet i 2021, hvor Eilish blandt andet gjorde sig bemærket ved at tage tykt pis på TikToks virale danse.

Rodrigo udgav tidligere i år albummet ‘Guts’, som vi her på Soundvenue tildelte fem stjerner og kaldte »en rodet, rocket triumf, der cementerer hendes status som en af popmusikkens største nye begavelser«.

Eilish har haft et lidt mere stille 2023, hvad angår ny musik, men hun scorede alligevel et hit med sangen ‘What Was I Made For?’, der blev skrevet til Greta Gerwigs ‘Barbie’-filmatisering.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af