Overdådig Primavera-annoncering siger noget om, hvem vi måske kan forvente på de danske festivaler

Overdådig Primavera-annoncering siger noget om, hvem vi måske kan forvente på de danske festivaler
Lana Del Rey. (Foto: PR)

Roskilde Festival har allerede en række stærke navne på plakaten for 2024, men nu er vi måske blevet lidt klogere på, hvem vi ellers kan forvente at se på både Dyrskuepladsen og de resterende danske festivaler til sommer.

Primavera Sound har nemlig annonceret årets første navne, og den spanske festival plejer at have en del overlap med især Roskilde Festival. I år bød begge eksempelvis på både Kendrick Lamar, Rosalía og Blur.

Vi krydser fingre for, at det bliver tilfældet igen i 2024, for det er altså en mildest talt vanvittig musikpakke, som Barcelona-festivalen netop har offentliggjort.

Blandt dagens annonceringer finder vi stjerner som Charli XCX, Vampire Weekend, FKA Twigs, Disclosure og Jai Paul, der tidligere i år optrådte live for første gang nogensinde. Desuden får festivalen også besøg af The National, inden bandet godt to måneder senere gæster Royal Arena.

Flere af navnene er endda på vores ønskeliste til Roskilde Festivals Orange Scene. Det gælder SZA, Troye Sivan og Lana Del Rey, der alle tre har udgivet stærke album inden for det seneste års tid. Pretty please, Roskilde?

Se hele det overdådige line-up til Primavera Sound 2024 herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af