Premiere: Det går ikke stille for sig, når TV-2’s ‘Alt hvad hun ville var at danse’ bliver »Prisma-ficeret«

Premiere: Det går ikke stille for sig, når TV-2’s ‘Alt hvad hun ville var at danse’ bliver »Prisma-ficeret«
Prisma. (Foto: Bobby Mandrup)

»Den første cd, jeg nogensinde ejede, var en plade med TV-2«, fortæller Prismas Frida Møl Kristensen Soundvenue i forbindelse med deres nye single, som vi i dag har premiere på.

Det er ikke hvilken som helst sang, den roste søskendeduo er aktuel med. De har valgt at give deres eget take på TV-2-nummeret ‘Alt hvad hun ville var at danse’. En regulær klassiker fra et band, som – viser det sig – har betydet meget for Prisma.

»Vi er vokset op med TV-2 strømmende ud af cd-afspilleren« udtaler Sirid Møl Kristensen. »De laver fantastiske sange med en underspillet melankoli, som vi virkelig synes er spændende at arbejde med«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når man lytter til remaket, mærker man da også straks, hvordan duoen har sat deres aftryk på sangen – eller »Prisma-ficeret« den, som de selv kalder det.

TV-2’s 80’er-lyd er blevt løftet over i nutidens poprock.

»Vi sprang bare ud med hovedet først, og legede med det. Byggeklodserne var allerede lavet, vi skulle blot forsøge at sammensætte dem på en ny måde, og det er altid en sjov leg«, forklarer Frida Møl Kristensen.

Men Prisma har ikke bare genskabt ‘Alt hvad hun ville var at danse’ alene. TV-2’s forsanger, Steffen Brandt, er simpelthen også med ombord.

Hvordan er det her samarbejde lige kommet i stand?

Prisma og Steffen Brandt fra TV-2. (Foto: Bobby Mandrup)

»TV-2 havde fået lov at uddele Spot Festivals nye pris, ‘Nutidens unge’, og valgte at pege på os som modtagere. I den forbindelse skulle vi også spille en koncert sammen og fortolke et af deres numre – og de et af vores«, forklarer Frida Møl Kristensen.

Til overrækkelsen opførte Prisma TV-2’s ‘Alt hvad hun ville var at danse’.

»Det var starten på et år med fælles optrædener og en fælles indspilning af vores version af deres sang. Det har virkelig været inspirerende og hyggeligt«, lyder det fra Sirid Møl Kristensen.

Prisma og TV-2’s version af ‘Alt hvad hun ville var at danse’ udkommer på alle streamingtjenester fredag den 17. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af