‘Saturday Night Live’ har lavet en sketch om Britney Spears’ nye bog

‘Saturday Night Live’ har lavet en sketch om Britney Spears’ nye bog
Chloe Fineman som Britney Spears i 'Saturday Night Live'. (Foto: Screenshot)

Foruden en parodi på den australske sanger Troye Sivan bød weekendens ‘Saturday Night Live’ også på en sketch om en anden musiker.

Det drejer sig om Britney Spears og hendes nye erindringsbog, ‘Min egen stemme’. ‘SNL’-sketchen kredser helt nøjagtigt om lydbogsudgaven af Spears’ nye bog.

I den virkelige verden er den engelske udgave af bogen indlæst af skuespilleren Michelle Williams. Men i ‘SNL’-klippet ser vi også fiktive auditions fra en række andre berømtheder, der åbenbart har haft en interesse i at indlæse værket.

Alle fra Martin Scorsese (Timothée Chalamet) til Ice Spice (Punkie Johnson) portrætteres, mens Spears selv spilles af Chloe Fineman, der skildrer popstjernes karakteristiske stemme og talemåde med stor detaljegrad.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en tidligere udgave af denne artikel stod der, at Britney Spears’ manager, Cade Hudson, havde kritiseret sketchen. Dette har manageren siden benæget hos Vanity Fair. Tilsyneladende kom kritikken fra en falsk bruger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af