Britney Spears teaser for opfølger til sin storsælgende selvbiografi

Britney Spears teaser for opfølger til sin storsælgende selvbiografi
Britney Spears. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

I sidste uge udkom Britney Spears nye selvbiografi ‘Min egen stemme’ (på engelsk: ‘The Woman in Me’), hvor popstjernen fortæller om sit medieombruste liv.

Gennem bogen er det blandt andet kommet frem, at hun fik en abort, da hun var kærester med Justin Timberlake. Og at Timberlakes hitsang ‘Cry Me a River’, som tydeligvis handlede om kendisparrets efterfølgende breakup, efterlod hende »knust«.

‘Min egen stemme’ er ifølge Spears »den bedst sælgende celebrity-erindringsbog i historien«, skriver Deadline. Dermed må der også være ret gode penge i at lave en bogefterfølger, hvilket muligvis, muligvis ikke er planen.

»Humor er kuren for alting!!! Leg videre!!!«, skrev Spears ifølge Variety lørdag i et Instagram-opslag til en video af en mand, der slår på tromme med et hammer-lignende instrument. »Bind 2 vil blive udgivet næste år … gør jer klar!«.

Variety skriver dog, at anonyme kilder tæt på Britney Spears kan afkræfte, at der bliver arbejdet på en opfølger til ‘Min egen stemme’. Måske var popstjernen lidt for hurtig på aftrækkeren? I hvert fald Instagram-opslaget sidenhen er blevet fjernet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af