Damon Albarn opløser Blur igen: »Det er for meget for mig«

Damon Albarn opløser Blur igen: »Det er for meget for mig«
Damon Albarn under Blur-koncerten på årets Roskilde Festival. (Foto: Kevin Thor/Soundvenue)

2023 markerede et stærkt comeback-år for Blur, der udgav første album i otte år og drog på en større verdensturné, som blandt andet lagde vejen forbi Roskilde Festival.

Nu er det britiske rockbands frontmand, Damon Albarn, imidlertid klar til at holde en pause fra bandet igen. Det skriver NME.

»Det er tid til at afslutte den her kampagne«, siger Albarn i et interview med det franske medie Les Inrockuptibles. »Det er for meget for mig. Det var den rigtige ting at gøre og en enorm ære at spille disse sange igen, bruge tid sammen med de her fyre, lave et album, bla bla bla«.

»Jeg siger ikke, jeg ikke vil gøre det igen, det var en smuk succes, men jeg dvæler ikke ved fortiden«, tilføjer Albarn om bandet, der også består af guitarist Graham Cozon, bassist Alex James og trommeslager Dave Rowntree.

I interviewet fortæller Albarn ifølge NME desuden lidt om sine næste projekter. Den produktive musiker arbejder for tiden på en opera, der skal spille i Paris til næste år, og så skal han mødes med Jamie Hewlett – den anden halvdel af Gorillaz – for at gå i gang med et nyt Gorillaz-album.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af