‘Fortnite’ har fået sin egen musikfestival – The Weeknd er hovednavn

‘Fortnite’ har fået sin egen musikfestival – The Weeknd er hovednavn
The Weeknd i 'Fortnite'. (Foto: Epic Games)

The Weeknd er netop blevet annonceret som hovednavn på en festival, men det er altså hverken Coachella eller Roskilde Festival, det drejer sig om.

I stedet står popstjernen øverst på plakaten til videospillet ‘Fortnite’s nye musikfestival, der blot går navnet ‘Fortnite Festival’.

Her skal brugerne i bedste rytmespil-stil ramme noder i takt til sangen, mens de ser musikerne optræde på scenen. Der vil være mulighed for at performe både alene og i et band med sine venner.

‘Fortnite Festival’ er udviklet af studiet Harmonix, der også står bag titler som ‘Rock Band’ og ‘Dance Central’, så ‘Fortnite’s seneste satsning burde umiddelbart være i gode hænder.

Det er ikke første gang, ‘Fortnite’ prøver kræfter med musikalske begivenheder. I løbet af årene har videospillet budt på virtuelle koncerter fra Travis Scott og Arianna Grande, og så sent som i weekenden gjaldt det Eminem.

‘Fortnite’s musikfestival lanceres på fredag den 9. december. Se traileren til The Weeknds optræden herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af