Kanye West genaktiverer sin Instagram-profil efter otte måneders pause – hvornår kommer albummet?

Kanye West genaktiverer sin Instagram-profil efter otte måneders pause – hvornår kommer albummet?
Kanye West til Fashion Week i Paris tidligere i år. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Tilbage i april valgte Kanye West at deaktivere sin Instagram-konto, men nu er profilen kommet online igen. Det skriver HipHopDX.

I skrivende stund har Kanyes Instagram-profil nul opslag og 18,2 millioner følgere. Kanye følger selv kun én profil, nemlig internetpersonligheden Justin Laboy, som poster mere eller mindre humoristiske citater.

Det er ikke ligefrem første gang, Kanye har de- og genaktiveret sin konto på det sociale medie. Ifølge HipHopDX deaktiverede han også profilen i 2018 og 2020, og i 2022 blev han suspenderet fra Instagram (og Twitter/X) på grund af en række antisemitiske udtalelser.

Man kan forestille sig, at Kanye skal bruge sin Instagram-tilbagevenden til at promovere det nye fællesalbum med Ty Dolla Sign, som bærer titlen ‘Vultures’. Albummet er – vanen tro for Kanye – blevet udskudt et par gange, selvom duoen, der går under kunstnernavnet ‘¥$’, allerede har spillet sangene til en række spontane lytteevents.

Kanye West og Ty Dolla Sign er nu kommet frem til en ny udgivelsesdato, bekræfter en repræsentant over for hiphopmagasinet XXL. ‘Vultures’ skulle nu lande på nytårsaftensdag. Lad os se, om det holder denne gang.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af