Lil Yachty afslører, hvilken rapper der plejede at være »virkelig streng« mod ham

Lil Yachty afslører, hvilken rapper der plejede at være »virkelig streng« mod ham
Lil Yachty. (Foto: Gunner Stahl)

Lil Yachty plejede at beefe med Migos og i særdeleshed Quavo.

Det afslører rapperen i en ny episode af podcasten ‘A Safe Place’, hvor Yachty ser tilbage på dengang, han først blev en del af pladeselskabet Quality Control Music.

»Quavo plejede at være virkelig streng mod mig!«, lyder det fra Yachty, der også kan fortælle, at alle hans kolleger behandlede ham som en lillebror, fordi de syntes, han var »weird as shit«.

»Det blev en venskabelig beef. Det var sådan en ting, hvor jeg battlede mod alle tre Migos, når det kom til biler, når det kom til smykker, når det kom til tøj, alting. Fik Quavo en ny kæde, fik jeg en ny kæde«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Yachty har haft et produktivt år, der blandt andet har budt på et væld af features på eksempelvis Drake-albummet ‘For All the Dogs’ og ikke mindst udgivelsen af syrerockpladen ‘Let’s Start Here’.

Senest har han udgivet singlen ‘Gimme Da Lite’ med rapperen Southside samt soundtracket Netflix-filmen ‘Leave the World Behind’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af