Syd for Solen annoncerer Kenya Grace og AV AV AV

Syd for Solen annoncerer Kenya Grace og AV AV AV
Kenya Grace. (Foto: Hannah Diamond)

Torsdagen på næste års Syd for Solen står i den elektroniske musiks tegn, og nu bliver vi lidt klogere på, hvordan programmet kommer til at se ud.

I dag kan festivalen nemlig afsløre to nye navne, der først og fremmest tæller sydafrikansk-engelske Kenya Grace, der tidligere i år scorede et kæmpehit i England med sin første single nogensinde, ‘Strangers’.

Desuden kan Syd for Solen også føje det første danske navn til torsdagens program. Det drejer sig om supergruppen AV AV AV, der består af producerne Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad.

Trioen vendte i sidste måned tilbage efter flere års pause, og 9. februar udgiver de deres imødesete andet album, ‘All Inclusive’, hvorfra vi allerede har hørt singlerne ‘Loving’ og Chino-samarbejdet ‘Facts 2.0’.

AV AV AV. (Foto: PR)

Den elektroniske torsdagsfest føres an af allerede annoncerede Fred Again.., mens Queens of the Stone Age står i spidsen for lørdagsprogrammet, hvor festivalen stiller skarpt på rock- og indiemusikken.

Billeterne til Syd for Solen 2024 er i salg nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af