13 år gammel Britney Spears-sang topper hitliste – har det noget med Justin Timberlake at gøre?

13 år gammel Britney Spears-sang topper hitliste – har det noget med Justin Timberlake at gøre?
Britney Spears og Justin Timberlake ved i MTV Video Music Awards i 2000. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images)

I sidste uge gjorde Justin Timberlake comeback med singlen ‘Selfish’, der lægger an til det kommende album ‘Everything I Thought I Was’. Kort tid efter begyndte en 13 år gammel Britney Spears-sang, der sjovt nok også hedder ‘Selfish’, at gøre sit indtog på de amerikanske hitlister.

Nu har Britney Spears’ ‘Selfish’ ramt førstepladsen på iTunes’ amerikanske sanghitliste, mens Justin Timberlakes ‘Selfish’ ligger på tredjepladsen, skriver Complex.

Tilfældigt? Nok ikke.

Britney Spears’ ‘Selfish’ findes på 2011-albummet ‘Femme Fatale’ og har aldrig været udgivet som single. Det er altså udelukkende på baggrund af et initiativ blandt Spears’ dedikerede fans om at lytte til sangen, at ‘Selfish’ nu topper hitlisten, skriver Complex.

Fanaktionen er sandsynligvis ment som en slags hævn (eller i det mindste som lidt drilleri) mod Timberlake, der var kæreste med Spears gennem tre år i starten af årtusindeskiftet.

Timberlakes rolle i forholdet fik i hvert fald fornyet opmærksomhed sidste år gennem Spears’ selvbiografi ‘Min egen stemme’. Her fortæller hun blandt andet, at Timberlake fik hende overtalt til at få foretaget en abort, mens de var sammen.

Hun beskriver også i bogen, hvordan Timberlakes ‘Cry Me a River’-single, som udkom efter parrets brud, efterlod hende »knust« – og at han i øvrigt selv skulle have været hende utro flere gange, da de dannede par.

Timberlakes nye album udkommer 15. marts, hvorimod Spears har udtalt, at hun aldrig vender tilbage til musikbranchen som artist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af