Britney Spears om albumrygter: »Jeg vender aldrig tilbage til musikbranchen«

Britney Spears om albumrygter: »Jeg vender aldrig tilbage til musikbranchen«
Britney Spears. (Foto: Michelangelo Di Battista/Sony/RCA via Getty Images)

Vi skal helt tilbage til 2016 for at finde Britney Spears’ seneste studiealbum, ‘Glory’. Og der kommer ikke et nyt album foreløbigt – måske nogensinde. Det fortæller Spears i et Instagram-opslag, skriver Deadline.

I går kommenterede popstjernen, som sidste år år skrev den storsælgende selvbiografi ‘Min egen stemme’, rygter om et nyt album, der skulle have floreret i pressen.

»Bare så vi har alt på det rene, de fleste nyheder er skrald! De bliver ved med at sige, at jeg kontakter tilfældige folk for at lave et nyt album … Jeg vender aldrig tilbage til musikbranchen!«, lyder det fra Spears, som samtidig afslører, at hun skriver sange for andre musikere.

»Når jeg skriver, skriver jeg for sjov, eller jeg skriver for andre mennesker! For de af jer, der har læst min bog, så er der en masse, I ikke ved om mig … Jeg har skrevet over 20 sange for andre mennesker de sidste to år! Jeg er ghostwriter, og jeg nyder ærligt talt at gøre det på den måde!«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke første gang, Britney Spears har skudt rygter om et nyt album til jorden. Det gjorde hun også i 2021, hvor hun forklarede, at den manglende musik er en reaktion på hendes frygt for at blive udnyttet af musikbranchen – som hun blev det under det medieombruste værgemål fra 2008 og helt frem til 2021.

»Jeg går ud fra, det virker mærkeligt for de fleste, hvorfor jeg ikke engang spiller min musik mere. Det er bare problemerne på overfladen. Folk har ingen anelse om de forfærdelige ting, der blev gjort mod mig personligt. Efter alt hvad jeg har været igennem, er jeg bange for mennesker og branchen!«, skrev Spears på Instagram.

»De gjorde mig virkelig fortræd. At lade være med at spille min musik længere, er min måde at sige ‘fuck jer’. Selvom det faktisk kun gavner min familie, at jeg ignorerer mit rigtige arbejde«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af