Britney Spears: »At lade være med at spille min musik er min måde at sige ‘fuck jer’«

Britney Spears: »At lade være med at spille min musik er min måde at sige ‘fuck jer’«
BEVERLY HILLS, CA - APRIL 12: Honoree Britney Spears attends the 29th Annual GLAAD Media Awards at The Beverly Hilton Hotel on April 12, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Det er kun nogle dage siden, at Britney Spears lovede ny musik i et nu slettet Instagram-opslag.

Men nu skriver popstjernen på Instagram, at hun tøver med at udgive ny musik, fordi hendes tid under værgemål har gjort hende bange for musikbranchen.

»Jeg går ud fra, det virker mærkeligt for de fleste, hvorfor jeg ikke engang spiller min musik mere. Det er bare problemerne på overfladen. Folk har ingen anelse om de forfærdelige ting, der blev gjort mod mig personligt. Efter alt hvad jeg har været igennem, er jeg bange for mennesker og branchen!«, skriver Spears og fortsætter:

»De gjorde mig virkelig fortræd. At lade være med at spille min musik længere, er min måde at sige ‘fuck jer’. Selvom det faktisk kun gavner min familie, at jeg ignorerer mit rigtige arbejde«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I samme opslag skriver Spears, at hun forsøgte at håndtere sit værgemål, der begyndte i 2008, ved at være »nice, fake«, selvom hun i virkeligheden »skreg indvendigt«.

»Jeg forsøgte at være sød, men det de gjorde mod mit hjerte var utilgiveligt. I 13 år spurgte jeg om lov til at spille nye sange og remixes af mine gamle sange […] og hver gang fik jeg et ‘nej’. Det var et forsøg på at få mig til at fejle, selvom jeg vidste præcis, hvad jeg ville have min fans til at se. […] De gav endda min søster lov til at spille remixes af mine sange, men hvorfor fik jeg et nej?«.

Britney Spears værgemål blev tidligere på året ophævet efter 13 år. Det er efterhånden ved at være seks år siden, at Britney Spears sidst udgav ny musik med albummet ‘Glory’ fra 2016.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af