Britney Spears synger af sine lungers fulde kraft i viral video – og lover ny musik

Britney Spears synger af sine lungers fulde kraft i viral video – og lover ny musik
Britney Spears. (Foto: Randee St. Nicolas)

Britney Spears kan endelig bruge sin stemme igen efter at være blevet fri af sit særdeles omdiskuterede årelange værgemål.

Bogstavelig talt.

I en ny video på Instagram synger popstjernen for sine lungers fulde kraft – og hendes vokalpræstation har allerede fået tusindvis af fans til at reagere, herunder Miley Cyrus, som har kommenteret videoen og beskrevet Spears’ stemme som en »vokalbibel«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en nu slettet caption til videoen skrev Spears, at hun havde brug for at føle sig godt tilpas og være sin egen cheerleader:

»Efter det min familie forsøgte at gøre mod mig for tre år siden, indså jeg, at jeg er nødt til at være min egen cheerleader. Guderne må vide, at de ikke var det. Så jeg slog mig selv op og fandt ud af dette: Multi-platin, Grammy-vindende popikon Britney Spears er en af de mest succesfulde og hyldede kunstnere i poppens historie med næsten 100 millioner plader solgt på verdensplan«.

Senere i opslaget tilføjer hun, at hun »arbejder på nye sange« og at hun vil »lade os vide, hvad hun mener«.

Det er efterhånden ved at være seks år siden, at Britney Spears sidst udgav musik med albummet ‘Glory’ fra 2016.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af