Britney Spears kritiserer Christina Aguilera for at være tavs omkring værgemål

Britney Spears kritiserer Christina Aguilera for at være tavs omkring værgemål
Britney Spears og Christina Aguilera. (Foto: Kevin Kane/WireImage)

I sidste uge blev Britney Spears officielt fri af sit omstridte værgemål.

Fredag brugte hun sin nyvundne frihed til at rette kritik mod Christina Aguilera, som hun har kendt i knapt 30 år, siden de begge medvirkede i ‘The Mickey Mouse Club’ i 1993. Kritikken kom, da Aguilera ikke ville svare på et spørgsmål om Britney Spears’ værgemål under et rød løber-arrangement.

Spears delte en video af Aguilera på den røde løber ved Latin Grammy Awards, der blev afholdt i torsdags, hvor en journalist spurgte, om Aguilera havde været i kontakt med Spears siden ophævelsen af værgemålet.

Spørgsmålet blev imidlertid afbrudt af en PR-medarbejder, som hastigt førte Aguilera videre, mens musikeren sagde, at hun ikke kunne svare på spørgsmålet, men at »hun var glad på hendes (Britneys, red.) vegne«.

Spears delte videoen på Instagram med teksten: »Jeg elsker alle, der har støttet mig. Men at nægte at tale, når man kender sandheden, er det samme som at lyve. 13 år i et korrupt, undertrykkende system, og alligevel er det et svært emne for folk at tale om? Det er mig, der har været igennem det. Tak til alle dem, der støttede mig. Ja, jeg betyder noget!«

Efter at Britney Spears havde vidnet i retten omkring sit værgemål i juni, udtrykte Aguilera sin støtte for sin kollega på sociale medier: »I løbet af de sidste par dage har jeg tænkt på Britney og alt det, hun har været igennem. Det er uacceptabelt, at enhver kvinde – ethvert menneske – der vil være i kontrol over sin egen skæbne, ikke får lov at leve, som de ønsker«.

Kort efter at Britney Spears rettede kritik mod Aguilera, roste hun i stedet Lady Gaga, som også blev stillet spørgsmål om Spears’ værgemål ved et andet rød løber-arrangement i Los Angeles. Her sagde Gaga blandt andet, at Spears »altid vil være en inspiration for kvinder«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af